Skip to content


Comisia Europeana: Public consultation on fake news and online disinformation. Dezbatere la Universitatea din Bucuresti, 16 ianuarie 2018

Universitatea din Bucuresti

Facultatea de Litere

Departamentul de Științe ale Comunicării

Dezbaterea Public consultation on fake news and online disinformation

16 ianuarie 2018, ora 18

evenimente.JURIDICE.ro

eveniment facebook

 Scopul principal al dezbaterii este dat de discutarea temelor propuse spre reflec’ie de Comisia Europeană prin recenta consultare publica. De asemenea, vor fi avute în vedere teme generale care pornesc de la adevăr – între context și înfățisări sau costurile adevărului în administrația publică și în mediul politic.

Invitat special: Dr. Marius Văcărelu

DEZBATERE

Public consultation on fake news and online disinformation

Mai multe informatii:

Digital Single Market> POLICIES> Fake news

Parteneri:

CPD.UPM.ro – Centrul pentru Protectia Datelor, Universitatea Petru Maior, Tirgu-Mures

ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Moderator: Daniel Mihail Șandru

 

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Litere [harta], 16 ianuarie 2018, ora 18, sala 120. Participarea este gratuita in limita locurilor. Inscrieri se fac la adresa ardae2007@gmail.com Nu se elibereaza certtificat/diploma de participare.

***

Marius Văcărelu este cadru didactic la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, fiind specialist în ştiinţe administrative şi geopolitică.

Este membru al colectivului care redactează revista de geopolitică şi geostrategie „Geopolitica”. Este membru fondator al Societăţii Academice de Ştiinţe Administrative şi al Institutului de Drept Public şi Ştiinţe Administrative al României. Lucrările sale sunt publicate în Marea Britanie, Franţa, Polonia, Rusia etc.

Posted in Evenimente.