Skip to content


Protocol de colaborare între Centrul pentru Protecţia Datelor și ARDAE

Protocol de colaborare între

Centrul pentru Protecţia Datelor și ARDAE

Centrul pentru Protecţia Datelor din cadrul Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu Mureş, prin director conf. univ. dr. Nicolae Dragoș Ploeșteanu, a semnat luni, 30 octombrie 2017, Protocolul de colaborare cu ARDAE – Asociația română de drept și afaceri europene, prin profesor Daniel-Mihail Șandru.

Parteneriatul marchează demararea unui proiect de anvergură de către cele două entităţi în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Centrul pentru Protecţia Datelor şi ARDAE au convenit asupra următoarelor activităţi:
a) cooperarea pentru organizarea de manifestări ştiinţifice – în principal, colaborarea în privinţa organizării de dezbateri publice, seminarii, conferinţe, mese rotunde, cursuri de perfecţionare sau specializare, în realizarea de studii, analize, sondaje de opinie, informări publice şi orice alte materiale privind domeniul protecției datelor cu caracter personal;
b) iniţierea şi desfăşurarea unor proiecte privind promovarea activităţii fiecăreia dintre părţi;
c) realizarea unor lucrări, studii şi cercetări ştiinţifice, în comun, sau la solicitarea unuia dintre parteneri;
d) participarea la manifestările instituţiei-partener;
f) orice alte activităţi pe care părţile le vor considera utile şi necesare în vederea realizării scopurilor lor.

Centrul pentru Protecţia Datelor din cadrul Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu Mureş îşi manifestă astfel deplina deschidere pentru colaborare cu asociaţiile şi organizaţiile interesate de domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Cu acest prilej, anunțăm și organizarea conferinței internaționale pe tema „Repere naţionale şi internaţionale în domeniul GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor)”, în 14 decembrie 2017, în cadrul Universității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș. Înscrierea participanților se va face prin e-mail la adresa nicolae.d.ploesteanu@gmail.com. Mai multe informații vor fi disponibile pe site-ul https://cpd.upm.ro  sau la numărul de telefon 0752-455242.

SURSA COMUNICAT

 

Posted in Parteneriate.