Skip to content


Elena VASILE

ELENA VASILE.jpgELENA VASILE

Email: mediatorelenavasile@yahoo.com

– Licentiata in Drept, absolventa a Facultatii de Drept a Universitatii Ecologice Bucuresti, cu sustinerea examenului de licenta in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Craiova.
– Absolventa a cursului de Formare a Mediatorilor, organizat de Asociatia Pro Medierea din Bucuresti si autorizat de Consiliul de Mediere din Romania.

Activitate:
–  Consilier Juridic – Definitiv; Membru al Uniunii Colegiilor Consilierilor Juridici din Romania – Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti, specializat in dreptul afacerilor, drept societar si civil, avand competenta profesionala relevanta in organizarea activitatii managementului juridic al unei companii, acordarea de consultanta juridica si reprezentarea persoanelor juridice de drept privat cu care are raporturi de munca, in fata autoritatilor si a instantelor judecatoresti de toate gradele.
–  Mediator autorizat, la “Elena Vasile – Birou de Mediator”, membru al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania, specializat in medierea tuturor tipurilor de dispute.

Alte activitati:

Participarea ca invitat si ca speaker la mai multe evenimente de gen, atat in domeniul juridic,  al medierii dar si in domeniul educational.

– Autor a mai multor articole de specialitate, vizand atat domeniul juridic cat si domeniul medierii, publicate si sustinute in cadrul conferintelor si dezbaterilor cu caracter educational si juridic la care a participat.

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.