Skip to content


Revista ARDAE – Afaceri juridice europene este partener al conferintei NEDES 2017: NEDES 2017 – 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON NONDISCRIMINATION AND EQUAL OPPORTUNITIES 14-16 NOVEMBER 2017, PARLIAMENT PALACE, HUMAN RIGHTS HALL

CALL FOR PAPERS 2017

NEDES 2017
11TH   INTERNATIONAL CONFERENCE ON NONDISCRIMINATION AND EQUAL OPPORTUNITIES
14-16 NOVEMBER 2017, 
PARLIAMENT PALACE, HUMAN RIGHTS HALL
BUCHAREST, 
ROMANIAEXERCITAREA DREPTULUI LA NEDISCRIMINARE SI EGALITATE DE SANSE IN SOCIETATEA CONTEMPORANĂ
FULL-PAPER Submissions Deadline: 09.10.2017CALL FOR PAPERSMOTTO:
…Sunt doar un om, dar sunt cineva! Nu pot face totul, dar pot face ceva! Nu voi refuza  să  fac  acel  lucru pe care pot să-l fac!”
(Hellen Keller)

 

ACASA
Conferinta Internatională a Nediscriminării si Egalitătii de Sanse – NEDES este organizata in parteneriat de Universitatea Crestina ”Dimitrie Cantemir” Bucuresti si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu Comisia Pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor Nationale din Camera Deputatilor si cu Centrul European pentru Promovarea Nediscriminarii si Egalitatii de Sanse – NEDES 2014+ in cadrul proiectului de cercetare-dezvoltare ”Modalitati de promovare a principiilor nediscriminarii si egalitatii de sanse in societatea actuală”.
Organizata pentru prima data in 2007, cu ocazia  Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti si bucurandu-se de un real interes atat in rândurile specialiștilor in domeniul drepturilor omului, cât si printre  elevi, studenti si masteranzi, NEDES s-a dezvoltat, ajungand la editia a X-a in anul 2016.  
Ca obiectiv principal, NEDES îsi propune să ofere specialistilor din domeniul drepturilor omului posibilitatea de a se întâlni și, mai ales, de a schimba păreri despre modul in care principiul nediscriminării si cel al egalitatii de sanse  sunt respectate in societatea romanească si internationala.
NEDES are caracter international si se adresează tuturor celor interesati din Romania, dar si din strainatate, dorind sa puna in valoare cercetarile interdisciplinare si multidisciplinare.

 

REVISTA AFACERI JURIDICE EUROPENE – iaduer.ro

evenimente.juridice.ro

nedes.ucdc.ro

blog Afaceri juridice europene – ARDAE

eveniment facebook

 

Posted in Evenimente.