Skip to content


ARDAE. Protocol de colaborare cu EMEA Conferences și CIA Raluca Nechimis


Sâmbătă, 31 ianuarie 2017, Asociația Română de Drept și Afaceri Europene (ARDAE ) a anunțat că a încheiat un protocol de colaborare cu EMEA Conferences și CIA Raluca Nechimis, în vederea promovării evenimentelor organizate de cele două entități, în special în domeniul achizițiilor publice, dar şi în alte domenii ale dreptului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat al ARDAE.

EMEA Conferences a organizat recent Conferința Noile directive europene privind achizițiile publice, 26 ianuarie 2017, la care au fost invitați doi reputați experți europeni în Dreptul Achizițiilor Publice – prof. Sue Arrowsmith (expert Comisia Europeană, OECD, Banca Mondială, WTO, ECB, UN, ILO) și Virginie Dor (expert Comisia Europeană, partener coordonator al practicii de achiziții publice al unei prestigioase firme de avocatură internaționale).

EMEA Conferences invită în România experți recunoscuți pe plan internațional în domeniul legal (și nu numai). Formatul evenimentelor pune accent pe răspunsuri punctuale la problemele de actualitate ale comunității, pe conținut relevant și de calitate livrat într-un mod eficient și personalizat. Participanții sunt încurajați să discute, să interacționeze, să comenteze în oricare moment al conferinței.

JURIDICE.ro

Posted in Parteneriate.