Skip to content


Parteneriat de colaborare între ARDAE – Asociația Română de Drept și Afaceri Europene, EMEA Conferences și CIA Raluca Nechimiș

Parteneriat de colaborare între ARDAE – Asociația Română de Drept și Afaceri Europene, EMEA Conferences și CIA Raluca Nechimiș

ARDAE – Asociația Română de Drept și Afaceri Europene – a încheiat un protocol de colaborare cu EMEA Conferences și CIA Raluca Nechimis, în vederea promovării evenimentelor organizate de cele două entități, în special în domeniul achizițiilor publice, dar şi în alte domenii ale dreptului Uniunii Europene.

EMEA Conferences a organizat recent Conferinta Noile directive europene privind achizițiile publice, 26 ianuarie 2017, la care au fost invitați doi reputați experți europeni în Dreptul Achizițiilor Publice – Prof. Sue Arrowsmith (Expert Comisia Europeana, OECD, Banca Mondială, WTO, ECB, UN, ILO) și Virginie Dor (partener coordonator al practicii de achiziții publice al unei prestigioase firme de avocatură internaționale, expert Comisia Europeană).

EMEA Conferences invită în România experți recunoscuți pe plan internațional în domeniul legal (și nu numai). Formatul evenimentelor pune accent pe răspunsuri punctuale la problemele de actualitate ale comunității, pe conținut relevant și de calitate livrat într-un mod eficient și personalizat. Participanții sunt încurajați să discute, să interacționeze, să comenteze în oricare moment al conferinței.

 

Posted in Parteneriate.