Skip to content


Carmen Patrut

Caremen Patrut

 

Carmen Pătruț este licențiată în științe economice, cu specializare în domeniul comerțului (ASE București), relațiilor internaționale (SNSPA București) și economie europeană (Centrul European Universitar Nancy-Franța).

Din anul 1990 lucrează în administrația publică, în domeniul pregătirii aderării la Uniunea Europeana: strategii de dezvoltare locală, implementarea acquis-ului comunitar, dezvoltare regională (Programul Phare Coeziune Economică și Socială), redactor la revista Consilier european (2004-2006).

Incepând cu anul 2007 este consilier pentru afaceri europene, cu activitate în domeniul aplicării  legislației nationale și europene privind ajutoarele de stat pentru industrie și sectorul energetic,  expert evaluare proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional, informare și comunicare teme de interes general cu privire la procesul de integrare europeană.

Membru aderent ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene din 7 februarie 2017.

***

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.