Skip to content


Consultari Europene: Directivele privind eficacitatea cailor de atac în materie de atribuire a contractelor de achizitii publice (ARDAE-SCE-2)

Consultari Europene: Eficacitatea Directivelor privind căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achizitii publice (ARDAE-SCE-2).

ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene şi AEXA – Asociatia Expertilor in Achizitii realizeaza un punct de vedere documentat cu privire la consultarea lansata de Comisia Europeana referitoare la eficacitatea cailor de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitii publice. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: Consultari Europene: Eficacitatea Directivelor privind căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achizitii publice (ARDAE-SCE-2).

Scopul acestei consultări este de a permite părților interesate de eficacitatea cailor de atac in materie de atribuire a contractelor de ahizitii publice, sa aduca în atenția Comisiei punctele lor de vedere.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 30 iunie 2015. Punctul de vedere va fi supus dezbaterii publice. Proiectul este sustinut de catre Editura Universitara.

DETALII

Posted in Consultari europene, Proiecte/Projects.