Skip to content


Ciprian Grumaz

Dorin-Ciprian Grumaz este student în anul IV în cadrul Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Domeniile lui de interes sunt dreptul internațional public și dreptul european. Pe parcursul anului 2016 a beneficiat de o bursă ERASMUS la Universitatea Utrecht, în Olanda, unde a participat la cursurile programelui de master pe Drept European și a celui pe Drept Public și Economie.

În plan profesional, Dorin-Ciprian Grumaz a desfășurat un stagiu de practică în cadrul Misiunii Permanente a României la ONU, în New York. Aici el a interacționat în mod direct cu problema terorismului, a neproliferării nucleare și a refugiațiilor, dezbătute în cadrul Consiliului de Securitate ONU și în alte foruri și ședințe specializate. Anterior, el a desfășurat un stagiu de practică în cadrul Ministerului Afacerilor Externe în cadrul Departamentului Juridic. Aici a interacționat cu noile tratate și convenții ratificate de România și cu domeniul sacțiunilor internaționale dispuse de către ONU și UE. De asemenea, pentru o scurtă perioadă, s-a familiarizat cu munca instituției Agentului Guvernamental al României la CEDO și a Agentului Guvernamental al României la UE.

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.