Skip to content


Arina Dragodan

Arina Dragodan -Consilier juridic cu o vechime de aproape 14 ani, în prezent lucrează în administrația publică centrală.

Doctor în științe administrative(2011) al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative din București cu o teză în drept fiscal european despre asistența reciprocă între statele membre ale Uniunii Europene pentru recuperarea creanțelor fiscale, având un stagiu doctoral în cadrul Universităţii Paris 1 Pantheon-Sorbonne, Franţa (activităţi de cercetare efectuate în domeniile: dreptul Uniunii Europene, drept administrativ şi drept financiar-fiscal român şi francez).

Este licențiată în drept(2002) și are un master în Studii  Administrative Europene(2009) la SNSPA și studii postuniversitare de specializare drept privat(2003) la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept.

În anul 2011 a urmat cursul de formare de o lună : Cycle international spécialisé d’administration publique) „Les politiques publiques: de la conception à l’évaluation” la École Nationale d’Administration (ENA), Paris, Franţa, iar în 2010 “Séminaire de formation au Recouvrement”, organizat de ENI – Ministère de Budget des Comptes Publics et de la Reforme de l’Etat, Paris, Franţa.

Autor de articole de specialitate, aria de expertiză: drept fiscal, drept administrativ, dreptul Uniunii Europene.

 

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.