Skip to content


Consultari Europene: Brevete şi standarde: un cadru modern pentru standardizare care implică drepturi de proprietate intelectuală (ARDAE-SCE-1)

Consultari Europene: Brevete şi standarde: un cadru modern pentru standardizare care implică drepturi de proprietate intelectuală (ARDAE-SCE-1)

ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat cu privire la consultarea lansata de Comisia Europeana referitoare la brevete si standarde. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: Consultari Europene: Brevete şi standarde. un cadru modern pentru standardizare care implică drepturi de proprietate intelectuală (ARDAE-SCE-1)

Scopul acestei consultări este de a permite părților interesate de procesul de standardizare, implicit de brevete, sa aduca în atenția Comisiei punctele lor de vedere cu privire la :

-modul in care performeaza actualul cadru de reglementare al standardizarii;

-posibilitati de evolutie pentru ca standardizarea sa ramana eficienta si sa fie adaptata schimbarilor rapide din mediul economic si tehnologic.

Persoanele interesate pot trimite un CV, în format european, la adresa ardae2007@gmail.com până la data de 8 decembrie 2014. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

Comitetul stiintific care va selecta echipa de cercetare: Dumitru Dobrev, avocat, director stiintific RRDA; dr. Andrei Savescu; lector univ. dr. Adrian Boanta, dr. Valentin Mircea.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 23 ianuarie 2015. Proiectul este sustinut de catre Editura Universitara.

DETALII 

Posted in Consultari europene, Proiecte/Projects.