Skip to content


Laura Farca

Laura Farca Laura Farca este avocat cu peste 10 ani de experienţă atât în activitatea de consultanţă, cât şi în reprezentarea clienţilor în faţa instanţelor judecătoreşti şi administrativ-jurisdicţionale, experienţă dobândită în cadrul unor prestigioase societăţi de avocatură. Laura s-a specializat în acordarea de asistenţă juridică unor societăţi române şi străine în domeniul achiziţiilor publice (incluzând procedurile de reprezentare în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor), real estate şi drept societar. Experienţa Laurei acoperă şi dreptul muncii, protecţia datelor cu caracter personal şi dreptul mediului.

Una dintre priorităţile Laurei a fost împărtăşirea experienţei acumulate prin publicarea de articole în domeniul achiziţiilor publice.

Laura Farca a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în 2004 şi este membră a Baroului Bucureşti din 2005. A absolvit cursurile Masterului de Dreptul Afacerilor al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti în 2005 şi al Masterului Achiziţii Publice, Concesiuni şi PPP din cadrul aceleiaşi facultăţi în anul 2014.

E-mail: laura.farca@farcalaw.ro

membru aderent ARDAE

 

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

 

 

Posted in Membri aderenti.