Skip to content


Ramona Duminica

Ramona Duminică este lector universitar doctor în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Drept, Universitatea din Piteşti.
În anul 2012 a obţinut titlul de doctor în Drept la Universitatea din Craiova, titlul tezei de doctorat, fiind Lege şi legiferare în societatea românească actuală.
Ramona Duminică se remarcă printr-o bogată activitate de cercetare ştiinţifică, dintre lucrările elaborate în calitate de autor, menţionăm: Criza legii contemporane, Editura C.H. Beck, Bucureşti, 2014; monografia Activitatea de legiferare după integrarea în Uniunea Europeană, Editura Universitară, Bucureşti, 2015; cursul universitar Introducere în dreptul mediului, Editura Universitară, Bucureşti, 2015. De asemenea, este coautor al monografiei Obligaţia legală de întreţinere, Editura Universul Juridic, Bucureşti, 2014, precum şi al altor cursuri universitare şi articole publicate în reviste de specialitate juridică de circulaţie naţională sau indexate în Baze de Date Internaţionale. Este membru al Centrului de Cercetare al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Drept din Piteşti, membru al Societăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative (ADJURIS), membru al Centrului Euroregional de Prevenire şi Combatere a Criminalităţii Transfrontaliere, membru fondator al Asociaţiei Amicii Scientiae din Piteşti şi al Asociaţiei culturale „Constantin Rădulescu-Motru” din Craiova, precum şi referent ştiintific al Editurii Lumen din Iaşi.

Membru aderent ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.