Skip to content


Veronica Stoica

Veronica Stoica– a absolvit Facultatea de drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1989, precum şi unele cursuri postuniversitare din domeniul dreptului privat. Este doctor în drept din anul 1999, obţinând titlul  la Facultatea de drept din cadrul Universităţii Bucureşti, avându-l conducător de doctorat  pe profesorul universitar doctor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalităţi ale ştiinţei juridice din România.

De la absolvirea facultăţii şi-a desfăşurat activitatea didactică în mod neîntrerupt în învăţământul superior juridic, parcurgând toate treptele ierarhiei universitare, de la preparator universitar, la profesor universitar. Este  conducător de doctorat din anul 2015.

Îşi desfăşoară  activitatea didactică la Academia de poliţie  „Alexandru Ioan Cuza” , în calitate de profesor universitar, susţinând  cursuri şi seminarii la disciplina:„Drept civil Contracte  speciale şi dreptul la moştenire”, precum şi la alte universităţi particulare.

A elaborat şi a publicat peste 25 de cursuri şi monografii şi peste 100 de articole, studii, comentarii, comunicări ştiinţifice, etc. în domeniul dreptului privat (Dreptul la moştenire-2009, Drept civil. Contracte speciale -2008, Drept civil. Moştenirea legală şi testamentară -2005, Soţul supravieţuitor moştenitor legal şi testamentar-2004, Moştenirea legală în reglementarea Noului Cod civil -2012, etc)

Membru aderent ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene din 18 iulie 2016.

***

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

 

 

Posted in Membri aderenti.