Skip to content


Mihaela VRABIE

Mihaela Vrabie este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. A absolvit cursurile de master în domeniul „Politici publice şi integrare europeană” din cadrul Scolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Bucureşti. In prezent, este doctorand in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, in domeniul dreptului Uniunii Europene, pregatind o teza de doctorat avand ca tema „Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene dupa Tratatul de la Lisabona”.

Aria de expertiza este reprezentata de consultanta şi reprezentare juridica în domeniul dreptului civil, dreptului societăţilor comerciale, dreptului muncii, dreptului Uniunii Europene, procedurilor de insolvenţă si contenciosului administrativ.

Mihaela Vrabie, Protectia juridica a Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, Ed. Universul Juridic, 2017

Membru aderent al ARDAE – Asociatia română de drept şi afaceri europene.

A participat, ca raportor, la dezbaterea Cine protejează drepturile omului în Europa? Proiectul revizuit de aderare a Uniunii Europene la Convenţia şi raportul explicativ al Acordului de Aderare – pretext pentru dezbatere, Bucuresti, 13 iunie 2013, ora 12, Academia Română.

***

Dobandirea calitatii de membru aderent

Lista membri aderenti ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Revista ARDAE – Afaceri juridice europene

PROIECTUL IADUER – interpretarea si aplicarea dreptului Uniunii Europene in Romania – Lista trimiterilor preliminare din Romania, inregistrate la CJUE

Dialog & forum Drept si afaceri europene in Romania

Evenimente drept european – ARDAE – Asociatia romana de drept si afaceri europene

Posted in Membri aderenti.

Tagged with .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

You must be logged in to post a comment.